Prezentare

Compania SC VIXON GAS SRL a fost înfiinţată la începutul anului 2013 având ca activitate de bază comercializarea cu ridicata a produselor GPL (gaz petrolier lichefiat) atât pe teritoriul României cât şi pe pieţele învecinate: Bulgaria, Serbia, Republica Moldova, etc., la fel şi furnizarea serviciilor de depozitare şi transvazare în cadrul depozitului din Zona Liberă Giurgiu care are o capacitate de stocare de 2400m3 (6 rezervoare x 400m3) sau circa 1000 tone.

Avem ca obiectiv de bază acoperirea cererii de GPL din piaţa românească şi cele învecinate. În acest context compania îşi propune să ofere în piaţă produse GPL care să fie în conformitate cu toate standardele în vigoare la nivel naţional şi European, va oferi un produs care sa aducă un plus valoare consumatorului final, devenind astfel un partener de încredere atât pe piaţa internă cât şi pe cea externă.

Ne poziționăm în segmentul de vânzări cu ridicata având totodată o abordare individuală pentru fiecare potențial client în parte. Datorită implementării unei strategii de “fair business” compania își asigură statutul unui furnizor de încredere ceea ce este un factor cheie în succesul colaboratorilor și consumatorilor noștri.